ЛЕЖА  до басейна, Еми Баруайз, 31, и нейните двама приятели

...
ЛЕЖА  до басейна, Еми Баруайз, 31, и нейните двама приятели
Коментари Харесай

Аз съм ладет от Лансароте, който пие по цял ден и шезлонг свине, плащам заплатите на местните, ядосвам се, че стенат за туристи

ЛЕЖА  до басейна, Еми Баруайз, 31, и нейните двама другари смеят се шумно и се любуват на първия ден от едноседмичната почивка за девойки в Лансароте.

Юли 2023 година е и това е третата почивка на Еми на Канарските острови.

Мениджърът на събитията и майката на щерка Франки, 11, която е отседнала при баба си и дядо си, е решена да накара почивката си да се брои.

Вече е 13:00 часа и тя и двамата й другари към този момент са изпили бутилка шампанско, а Еми е на четвъртата си коктейл.

Еми от Честър, Чешър, стана в 6 сутринта, с цел да се увери, че е взела единствено най-хубавите шезлонги и довечера тя и нейните другари възнамеряват да танцуват и купонясват до зори.

„ Аз съм горделив ладет от Лансароте “, споделя тя. „ Ланзароте е за дами, които обичат да се отпускат и да купонясват. Всеки ден мога да изпия един човек под масата. ”


Но нейните думи ще провокират дискусия, защото се разбра, че британците могат да се сблъскат с „ туристически налог “, с цел да посетят Лансарот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР